dimecres, 20 de juny de 2012

EN LLUC I LA LAIA ENS ENVIEN NOTICIES DES DE FRANÇA!Estimats Estels i Gegants,

Moltíssimes gràcies pels dibuixos que ens heu enviat. Són xulíssims! Ens han encantat i als nostres companys de l’escola de França també. Han estat molt contents i us envien molts i molts records.
Ei! Us hem vist per la tele!!! Bé, per l’ordinador de la mama. Ella ens ha explicat que lluiteu perquè la nostra escola sigui tan bona com sempre. Sou fantàstics. Tots som Mare!!!
I què, ja esteu a punt per les vacances? A nosaltres encara ens queden uns dies. No acabem fins el 5 de juliol però la setmana vinent fem el concert de la coral de l’escola. I sabeu què? Cantarem tots junts “Jo he perdut el do” en català per tots els pares i mares. Hem descobert que és una cançó que també hi és en francès i ara la cantem en les dues llengües. I després ve el millor... farem un picnic!!! Pares, mestres i nens dinarem tots junts per desitjar-nos bon estiu i bon retorn a casa.
Aquest any hem fet molts amics aquí i potser ens farà una mica de pena deixar-los però també estarem molt contents de retrobar els antics companys del Mare perquè sabem que penseu en nosaltres i ens espereu.

Gràcies per ser-hi i molt bon estiu a tothom!!!!
Bisous,
LLUC  I  LAIA